Készülődés Szovátára!

KIHÍVÁS,BIZONYÍTÁS, FELELŐSSÉGÉRZET, „UTAZÁSI LÁZ”?

Szováta1

Szováta

Ezek a gondolatok foglalkoztatják a Tiszaújvárosi Református Énekkart ezekben a hetekben.Ugyanis Meghívást kapott az énekkar a SZOVÁTAI TAVASZI KÓRUSFESZTIVÁLRA 2016.ápr. 22-24.-re. Nagy izgalommal és felelősségteljes munkával készülünk a nagy megmérettetésre,mivel ez alkalommal minősítésre is kerül a kórus egy 3 tagú budapesti zsűri által.

Autóbusszal tesszük meg ezt a 10-12 órányi útat,  ami  egymagában is komoly kitartásra készteti a kórustagokat.

22.-én kora estére számítunk megérkezni Szovátára valószínüleg a Művelődési Házhoz. Sajnos,betegség ütött be a kórustagok közé,úgy,hogy szolgálatkész kisegítőkkel is kellett pótolnunk az énekkar létszámát.De mindennek ellenére,bizakodók vagyunk,hogy minden tudásunkat és fegyelmezett hozzáállásunkat gyümölcsöztetni fogjuk.

A 23.-i fúvószenekari felvonulás a koncert helyszínére nyitja meg a felkészült énekkarok produkcióját. Adja a Jóisten, hogy helyt tudjunk mi is állni ezen a szovátai INTERMEZZO KAMARAKÓRUS által szervezett hagyományos fesztiválon. A Tiszaújvárosi Református Énekkar másnap, 24.-én d.e. a Szováta-i református templomban fogja bemutatni szolgálatát,melyhez Isten segítségét kérjük. Ebéd után indulás haza Tiszaújvárosba,azzal a tudattal,hogy e nevezetes Fesztiválon való részvételünkkel ,nemcsak egyházunk,hanem Tiszaújváros hírét és presztizsét is növeltük!

Birtalan Judit, karnagy.

 

A bejegyzés kategóriája: Birtalan Judit, hírek, kirándulások, kórustalálkozó, Műsor- program, Szováta
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.