Sárospataki jubileumi koncertünk

Szeretetteljes,kedves meghívást kapott a TISZAÚJVÁROSI REFORMÁTUS ÉNEKKAR a SÁROSPATAK-i Református Egyháztól,énekkaruk 20 éves jubileumi koncertje alkalmából rendezett kórustalálkozóra.

Kórusunk szolgálata Sárospatakon

Kórusunk szolgálata Sárospatakon

Örömmel tettünk eleget a meghívásnak,amikor a fentnevezett napon,vasárnap délután 1/2 4 órakor megérkeztünk a csodálatos orgonával rendelkező, híres,nagy terjedelmű, ódon templomhoz. Szívélyes fogadtatásban volt részünk,ásványvízzel, süteménnyel vártak minket. Figyelmesség,szeretet és izgalom áradt szét a templomi hangulatban. Éreztük,hogy felelősségteljes, szép szolgálattal kell hozzájárulnunk a jubileumi ünnepléshez.
Tiszta lelkiismerettel mondhatom,hogy fegyelmezett munkánknak,alapos előkészüle-tünknek meg is volt az eredménye.
A kapott szép EMLÉKLAP birtokában, jó hangulatban vonultunk át a Mudrány-étterem-be a felséges közös vacsorára,amely természetesen jókedvű éneklésben fejeződött be.

Kórusunk Sárospatakon

Kórusunk Sárospatakon

Köszönetet mondva az Egyház Vezetőségének a sok szépért és jóért,további sikert kívánva a Sárospataki Egyházi Kórusnak,kis csapatunk,mint aki jól végezte dolgát,boldogan szállt fel az autóbuszra és egész úton hazafelé – vídám énekléssel koszorúzta meg,a szép,élménydús napot.

Birtalan Judit karnagy.

A bejegyzés kategóriája: 2016, Birtalan Judit, emlékhangverseny, kirándulások, Sárospatak
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.